Teden restavracij bo potekal tudi v restavraciji Amon od 21. do 30. marca 2025.
V okviru Tedna restavracij ponujamo dva menija:
Za mesojedce
- Račja pašteta... tradicionalna, takšna in nikoli drugačna, tokrat v družbi hrenovega masla, chutneyja granatnega jabolka in regratove jerpice.
- Kremna koromačeva juhica s čemaževimi žganci.
- Svinjski file à la Wellington, špinačni njok, karameliziran korenček s kefirjevo peno.
- Amonova Pavlova z jagodami.
Pesketarijanski meni
- Vegi tatarski biftek z regratovo jerpico.
- Kremna koromačeva juhica s čemaževimi žganci.
- File postrvi s chorizo crumblom, limetino omako, špinačnim njokom, karameliziranim korenčkom in kefirjevo peno.
- Amonova Pavlova z jagodami.
Rezervacije na telefon: 041 / 324 - 174